Tapiolan Keskusallas, taustalla Keskustorni ja Espoon kulttuurikeskus

Ole hyvä! Lataa laadukkaita, painokelpoisia kuvia Espoosta ja käytä niitä vapaasti mihin haluat

Espoo on hieno kaupunki, joka tarjoaa paljon upeita maisemia jokaisena vuodenaikana! Joskus maisemat todella avautuvat, kun noustaan katsomaan niitä kattojen ja puunlatvojen yläpuolelta. Yhdessä valokuvaajaystäväni kanssa tarjoamme näitä Espoo-maisemia jokaisen käyttöön. Tältä sivulta voit ladata maisemakuvia Espoosta täysilaatuisina tiedostoina ja käyttää niitä miten haluat. Voit tallentaa kuvia tietokoneesi tai puhelimesi taustakuviksi tai teettää kuvista vaikka tauluja kotisi seinälle.

Teknisiä tietoja kuvista

  • Kuvan koko: 3897 x 2986 pikseliä, panoraamakuvat: leveys n. 5000-9000 pikseliä
  • Resoluutio: 300
  • Lataa kuva klikkaamalla sitä tai oheista linkkiä. Linkki johtaa täysikokoiseen tiedostoon Google Drivessä. Sen voi ladata omalle koneelle oikeasta yläreunasta löytyvästä Lataa-napista.

Latauslinkit karusellissa oleviin kuviin löydät alta

Lataa kuva klikkaamalla sitä tai oheista linkkiä. Linkki johtaa täysikokoiseen tiedostoon Google Drivessä. Sen voi ladata omalle koneelle oikeasta yläreunasta löytyvästä Lataa-napista.

Tapiola: Vanhaa Tapiolaa, Tapiolan kirjasto ja taustalla siintävät "taskumattitalot". Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Saaristoa: Espoon saaristoa Matinkylän edustalla. Keskellä Iso Vasikkasaari. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Länsiväylä: Länsiväylä Tapiolan ja Westendin välissä auringonlaskun aikana. Taustalla Niittykummun Niittyhuippu. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Keilaniemi: Näkymä Keilaniemeen ja länsiväylälle. Etualalla entinen Nokian pääkonttori. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Oittaa: Pieni osa Oittaan suurta latuverkostoa vähänlumisena talvena. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Niittykumpu: Näkymä Niittykummusta merelle. Etualalla Niittykummun uudet asuintalot. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Niittykumpu: Asuintornitalo Niittyhuippu Niittykummussa aurinkoisena talvipäivänä. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Haukilahti: Haukilahden vesitorni, taustalla Matinkylä. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä.

 

 

 

 

Nokkalan venesatama: Nokkalan venesatama ja ranta Matinkylän edustalla. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Nuuksio: Näkymä nuuksion Pitkäjärvelle.

Tapiola: Näkymä "vanhasta Tapiolasta" kohti uusia asuintaloja kauppakeskus Ainoan luona. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

 

Saaristo: Näkymä Suomenlahdelle Westendin edustalla. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Leppävaara: Näkymä Leppävaaraan urheilupuiston kohdalta. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Tapiola: Tapiolan "taskumattitalot" aurinkoisena talvipäivänä. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä.

Träskändan kartano: Träskändan puisto ja kartanon päärakennus. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä.

Keilaniemen metroasema: Länsimetron asemilta löydät jokaiselta hienoa, erikoista arkkitehtuuria. Tässä Keilaniemen asema. Lataa kuva klikkaamalla sitä tai tästä linkistä. 

Hei, olen asuntomyyjä Marjut Uusmäe Roof Groupilta! Pidän huolta asuntokauppojen onnistumisesta täällä Espoossa.

Aktiivisuus, avoimuus ja tarkkuus kuvaavat työtapojani ja kaikin puolin onnistunut, sujuva kaupankäynti on minulle kunnia-asia. Luonnollisesti noudatan hyvän välitystavan periaatteita.

Ota yhteyttä
0406807717

marjut.uusmae@roofgroup.fi

Haluatko jutella kodin myymisestä tai ostamisesta Espoossa? Jätä yhteystietosi, otan yhteyttä.