Hei, olen asuntomyyjä Marjut Uusmäe. Pidän huolta asuntokauppojen onnistumisesta täällä Ullanlinnassa.

Aktiivisuus, avoimuus ja tarkkuus kuvaavat työtapojani ja kaikin puolin onnistunut, sujuva kaupankäynti on minulle kunnia-asia. Luonnollisesti noudatan hyvän välitystavan periaatteita.

Ota yhteyttä
0406807717

marjut.uusmae@roofgroup.fi

Ullanlinna on Helsingin kantakaupungin eteläinen kaupunginosa, joka tunnetaan nykyisin muun muassa lukuisista puistoistaan. ”Linna” kaupunginosan nimessä juontaa juurensa 1700-luvun linnoitussuunnitelmista. ”Ulla”-nimi taas tulee kuningatar Ulriika Eleonooralta. 1800-luvulla seutu oli helsinkiläisten kesähuvila-aluetta. Nykyisin aluetta hallitsee jugend-tyyliä edustava rakennuskanta ja alue on tiiviintä kantakaupunkia koko Helsingissä.

Jutellaanko asunnon myynnistä? Jätä yhteystietosi!

Asunnot ja taloudet Ullanlinnassa

Suurin väestöryhmä Ullanlinnassa (postinumero 00140) ovat yli 35-vuotiaat, heitä kaupungin asukkaista on 36 %. Lapsiperheitä alueella on 15 %. Lapsettomia nuoria pareja taas 8 % ja yksin asuvia nuoria 18 % asukkaista. Asuntokannasta 49 %  on Ullanlinnan asukkaiden omassa omistuksessa, vuokra-asuntojen osuuden ollessa 46 %. Muita asumismuotoja kaupunginosasta löytyy 5 %:n edestä.  Ullanlinna on Suomen olosuhteissa täysimittaista kaupunkia, kerrostalojen osuuden rakennuskannasta ollessa täydet 100 %. Keskimääräinen neliöhinta Ullanlinnassa on noin 7 600 €.

Asuntoja Ullanlinnassa (postinumero 00140) on noin 5 394.

Keskimääräinen ullanlinnalainen on nelikymppinen ja ansaitsee hieman alle 7 000 € kuukaudessa. Hänen talouteensa kuuluu keskimäärin 1,8 henkilöä ja ruokakunta asuu keskimäärin 74 neliömetrin suuruisessa kodissa.

Palvelut ja ympäristö

Ullanlinna on tiivis ja viihtyisä, kaupunkimaisista kaupunkimaisin kaupunginosa Helsingin kantakaupungissa. Ullanlinna ulottuu Tähtitorninvuorenpuistosta ja Eteläsatamasta Merisatamanrantaan ja Tehtaanpuistoon. Merisatamanrannan edustan saaret Uunisaari, Liuskasaari ja Sirpalesaari kuuluvat virallisesti myös Ullanlinnaan. Niinpä Ullanlinna onkin Eiran ja Kaivopuiston ohella yksi Helsingin merellisimmistä kaupunginosista.

Ullanlinnan kaduilta ei palveluja puutu; kahviloita, ravintoloita ja pieniä kauppoja on siellä-täällä. Ravintolatarjonnan joukkoon kuuluvat esimerkiksi sellaiset Helsingin klassikot kuten Saslik ja Sea Horse. Ullanlinna on myös suurlähetystöjen koti, esimerkiksi Turkki, Egypti ja Venäjä pitävät valtiollista majaansa Ullanlinnassa.

Ulkoilijalle Ullanlinna on upea. Kaivopuisto, Merisatamanranta, Uunisaari, Eiranranta ja Hernesaari ovat lyhyen matkan päässä. Merenranta on myös täynnä elämää Café Ursulasta Caruselin kautta aina Löylyyn ja Hernesaarenrannan ”viihdekeskukseen” asti.