Kiinteistönvälitys Punavuori - Marjut Uusmäe - Roof Group

Hei, olen asuntomyyjä Marjut Uusmäe. Pidän huolta asuntokauppojen onnistumisesta täällä Punavuoressa.

Aktiivisuus, avoimuus ja tarkkuus kuvaavat työtapojani ja kaikin puolin onnistunut, sujuva kaupankäynti on minulle kunnia-asia. Luonnollisesti noudatan hyvän välitystavan periaatteita.

 

Ota yhteyttä
0406807717

marjut.uusmae@roofgroup.fi

Luovan luokan kehtonakin tunnettu Punavuori on kaupunginosa Helsingin keskeisimmällä paikalla. Posti löytää perille Punavuoreen numerolla 00120. Punavuoren postinumeroalue Bulevardiin, Lönnrotinkatuun ja Mannerheimintien alkupisteenä toimivaan Erottajaan, sekä etelässä Pursimiehenkatuun. Kaupunginosassa asuu noin 9 000 asukasta ja se on Helsingin tiheimmin asuttua aluetta.

Punavuori on kaupunkimaisinta kaupunkia Helsingissä. Kaupunginosassa on paljon ihmisvilinää, mutta koska alue on syrjässä isoimmilta liikenneväyliltä, autoliikenne kaupunkikortteleissa on rauhallista. Punavuoren katukuvaa värittävätkin rauhallisen elämän merkit: kahvilat, ravintolat ja pikku putiikit.

Haluaisitko jutella asunnon myynnistä? Jätä yhteystietosi. ????

Asunnot ja taloudet Punavuoressa

Punavuori on verrattaen nuoren väestön kaupunginosa. Asukkaista nuoria yksinasuvia on peräti 19 %. 45 % punavuorelaisista asuu vuokralla ja talouden keskimääräinen koko on 1,77 henkilöä. Punavuori on siis nuorehkojen sinkkujen ja pariskuntien kaupinginosa. Lapsiperheisiin kuuluu vain 13 % asukkaista.
Keskimääräinen punavuorelainen tienaa verrattaen hyvin, noin 4 500 € kuukaudessa. Onhan hän jo 40-vuotias ja asuu noin 70 asunnossa. Vuokra-asuntojen osuus alueella on kuitenkin varsin suuri: 45 % kaikista asunnoista. Punavuori on siis hyvä alue sijoitusasunnolle, koska vuokramarkkinat ovat vilkkaat. Punavuori on haluttu asuinalue!

Punavuoren palvelut ja ympäristö

Punavuoren ympäristö on kaupunkilaisinta mitä koko Suomella on tarjota. Punavuori on keskustassa, mutta ei aivan keskellä kaikkea. Siispä alue on rauhallinen ja läpikulkuliikennettä todella vähän. Punavuoressa ollaan ja eletään.
Punavuoresta on hyvin, hyvin pieni matka niin keskustan rientoihin kuin myös Kaivopuiston ja Hernesaaren välisille merenranta-alueille. Halutessaan poistua Punavuoresta voi hypätä esim Hernesaaresta / Eirasta Kamppiin kulkevaan bussiin 14 tai kolmosen ratikkaan. Yksi Punavuoren parhaista puolista on meren läheisyys: juoksijat ja koiranomistajat,  oikeastaan ketkä hyvänsä ulkoilijat pääsevät nopeasti hengittämään raikasta meri-ilmaa vaikka Kaivopuistoon.
Viihtyäkseen ei tarvitse poistua Punavuoresta. Monipuolinen yökerho- ja ravintolatarjonta on keskittynyt Iso-Roobertinkadun varrelle. Esimerkiksi Iso-Robalta löytyy myös kaksi ruokakauppaa, Alepa ja K-market.