Hei, olen asuntomyyjä Marjut Uusmäe. Pidän huolta asuntokauppojen onnistumisesta täällä Niittykummussa.

Aktiivisuus, avoimuus ja tarkkuus kuvaavat työtapojani ja kaikin puolin onnistunut, sujuva kaupankäynti on minulle kunnia-asia. Luonnollisesti noudatan hyvän välitystavan periaatteita.

 

Ota yhteyttä
0406807717

marjut.uusmae@roofgroup.fi

Niittykumpu on keskeisintä ja kasvavaa Espoota. Kaupunginosa sijaitsee juuri Länsiväylän pohjoispuolella ja naapurissa ovat Tapiola, Olari, Haukilahti ja Westend. Länsimetron avauduttua liikenteelle Niittykumpu on kasvanut kovaa; metroaseman kupeeseen on rakennettu mm. Niittyhuippu, Espoon korkein asuinrakennus ja Kauppakeskus Niitty. Rauhallisesta Niittykummusta on lyhyt ja nopea matka joka puolelle Espoota ja Helsinkiin!

Haluaisitko jutella asunnon myynnistä? Jätä yhteystietosi. ????

Asunnot ja taloudet Niittykummussa

Suurin väestöryhmä Niittykummussa ovat yli 35-vuotiaat aikuiset, heitä kaupunginosan asukkaista on noin 33 %. Lapsiperheitä niittykumpulaisista puolestaan on noin 26 %. Lapsettomia nuoria pariskuntia taas 8 % ja nuoria yksin asuvia noin 12 % asukkaista. Asuntokannasta 54 %  on Niittykummun asukkaiden omassa omistuksessa, vuokra-asuntojen osuuden ollessa noin 44 %. Muita asumismuotoja Niittykummusta löytyy 2 %:n edestä.  Niittykumpu on kerrostalovaltainen kaupunginosa, pientaloasuntojen osuuden ollessa 32 % ja kerrostaloasuntojen vastaavasti 68 %. Keskimääräinen neliöhinta Nittykummussa on noin 4 100 €.

Asuntoja Niittykummussa on noin 5 500.

Keskimääräinen niittykumpulainen on 38-vuotias ja ansaitsee noin 4 400 € kuukaudessa. Hänen talouteensa kuuluu keskimäärin noin 2 henkilöä ja ruokakunta asuu keskimäärin 77 neliömetrin suuruisessa kodissa.

Palvelut ja ympäristö

Niittykummussa houkuttelevat ennen kaikkea sen rauhallisuus ja hyvät yhteydet eri puolille Espoota ja pääkaupunkiseutua. Länsimetron valmistumisen myötä Niittykummun palvelutarjonta on lähtenyt kasvuun uuden kauppakeskuksen auettua metroaseman oheen. Perinteisesti Niittykummusta ovat löytyneet lukuisat autoliikkeet, Niittykummun koulu, eli etelä-Espoon vanhin alakoulu ja Olarin kirkko.

Nykyisin Niittykummun erikoisuus on Espoon korkein asuintalo Niittyhuippu, joka sijaitsee aivan metroaseman vieressä. Sitä ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta!

Mitä Niittykummun palvelutarjonnasta ei löydä, löytyy se varmasti Tapiolasta tai Matinkylästä. Molemmat Espoon solmukohdat ovat nykyisin vain lyhen metromatkan päässä. Niittykummun sijainti ”keskellä” niin Länsiväylää kuin Länsimetroakin tekee sen että Niittykummusta pääsee liikkeelle nopeasti niin Helsingin suuntaan kuin muualle.

Urheilun ja liikunnan ystäville aktiviteetteja ja viihdettä tarjoavat lähietäisyydellä mm. Esport Areena ja Espoo Metro Areena pohjoisessa Mankkaan suunnalla. Sinne pääsee nopeasti autolla tai matkustamalla metrolla Urheilupuiston pysäkille.

Ulkoilijat voivat suunnata kävelylle esimerkiksi Espoon rantaraitille Haukilahden ja Westendin maisemiin tai Olarin suuntaan Espoon keskuspuistoon.

Lähteet: Tilastokeskus, Wikipedia