Hei, olen asuntomyyjä Marjut Uusmäe. Pidän huolta asuntokauppojen onnistumisesta täällä Myyrmäessä.

Aktiivisuus, avoimuus ja tarkkuus kuvaavat työtapojani ja kaikin puolin onnistunut, sujuva kaupankäynti on minulle kunnia-asia. Luonnollisesti noudatan hyvän välitystavan periaatteita.

Ota yhteyttä
0406807717

marjut.uusmae@house-asunnot.fi

Myyrmäki, Myrtsi, Myyr York… Rakkaalla kaupunginosalla on monta nimea. Myyrmäki on  asukasluvultaan Vantaan suurin kaupunginosa. Myyrmäki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, valtaväylien kainalossa ja Kehäradan varrella. Myyrmäki on yksi alkuperäisistä kerrostaloalueista pääkaupunkiseudulla. Urbaania asuinaluetta tasapainottavat naapurustosta löytyvät metsät ja pellotkin. Myyrmäessäkään luonto ei ole kaukana. Ja luonnollisesti tiheästi asutussa Myyrmäessä palvelut ovat aina niin lähellä kuin olla ja voi.

Jutellaanko asuntosi myynnistä? Jätä yhteystietosi! ????

Asunnot ja taloudet Myyrmäessä

Suurin väestöryhmä Myyrmäessä ovat yli 35-vuotiaat aikuiset, heitä kaupungin asukkaista on noin 34 %. Lapsiperheitä alueella on noin 17 %. Lapsettomia nuoria pareja taas 5 % ja yksin asuvia nuoria noin 13 % asukkaista. Asuntokannasta 55 %  on Myyrmäen asukkaiden omassa omistuksessa, vuokra-asuntojen osuuden ollessa 43 %. Muita asumismuotoja kaupungista löytyy 1 %:n edestä. Myyrmäki on Vantaalla varsin urbaania aluetta; kerrostalojen osuus rakennuskannasta on täydet 99 % ja vain 1 % pientaloasuntoja . Keskimääräinen neliöhinta Myyrmäessä on hieman noin 2 600 .

Asuntoja Myyrmäessä on vajaa 9 500.

Keskimääräinen myyrmäkeläinen on 43-vuotias ja ansaitsee noin 2 900 € kuukaudessa. Hänen talouteensa kuuluu keskimäärin 2 henkilöä ja ruokakunta asuu keskimäärin 62 neliömetrin suuruisessa kodissa.

Palvelut ja ympäristö

Myyrmäki on Vantaan väkirikkain ja tiheimmin asuttu kaupunginosa. Se sijaitsee Vantaan länsiosassa, Kehäradan varrella ja Vihdintien, Lahdentien sekä Kehä 3:n kainalossa. Myyrmäestä on siis erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla – ja oikeastaan aika moneen paikkaan muualla maailmassa! Nimittäin Kehäradan tiheät junavuorot kuljettavat Myyrmäestä Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sitä kautta maailmalle varsin ripeästi.

Perusilmeeltään Myyrmäki on tyypillistä, viihtyisää suomalaista lähiötä. Sen rakentaminen aloitettiin ja toteutettiin 60-luvun aikana. Sittemmin, 70-luvun puolivälin tienoilla Myyräkeen vedettiin junanrata. Suomen ensimmäinen kaupunkirata. Tuo rata on nykypäivänä muuttunut Kehäradaksi ja kiertää Myyrmäestä katsottuna Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta kohti Tikkurilaa, jossa se jälleen yhtyy päärataan.

Vantaan tiheimmin asuttuna kaupunginosana Myyrmäessä on luonnollisesti hyvät palvelut. Kaikki tyypilliset kaupalliset palvelut pikaruokaravintoloista ruokakauppoihin löytyvät kauppakeskus Myyrmannista. Kaupunginosan laidalta puolestaan löytyvät monipuoliset liikuntapalvelut: Energia-areena, jäähalli, Myyrmäen urheilupuiston stadioni ja pururata.

Myyrmäen katukuvan erityispiirre ovat vuosina 2017-2018 kerrostalojen ja mm. juna-aseman betoniseiniin maalatut muraalit, eli värikkäät, katutaiteen perinteistä ammentavat seinämaalaukset.

Lähteet: Tilastokeskus, Wikipedia