Hei, olen asuntomyyjä Marjut Uusmäe. Pidän huolta asuntokauppojen onnistumisesta täällä Järvenpäässä.

Aktiivisuus, avoimuus ja tarkkuus kuvaavat työtapojani ja kaikin puolin onnistunut, sujuva kaupankäynti on minulle kunnia-asia. Luonnollisesti noudatan hyvän välitystavan periaatteita.
Ota yhteyttä
0406807717

marjut.uusmae@roofgroup.fi

Järvenpää on Tuusulanjärven kulttuurimaisemien liepeille noussut juuri sopivan kokoinen ja rauhallinen, mutta elinvoimainen kaupunki, joka tarjoaa kodin jo yli 40 000 ihmiselle. Järvenpää on selvästi pikkukaupunkimainen, jo metropolin humun ulkopuolella, mutta silti lähellä kaikkea. Nelostie ja kaupungin keskustan kautta kulkeva rautatie tuovat nopeat yhteydet niin pohjoiseen kuin etelää. Helsinki on työmatkalaisille siedettävän matkan päässä ja esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee tuossa tuokiossa.

Haluaisitko jutella asunnon myynnistä? Jätä yhteystietosi. ????

Lukuja Järvenpäästä

Järvenpääläisistä yli 64-vuotiaita on 16,7 %. Lapsia (0-14 -vuotiaita) järvenpääläisistä taas on 17,5 %. Valtaosa (94 %) järvenpääläisistä puhuu äidinkielenään suomea. Ruotsinkielisiä asukkaista on 1 % – ja muita kieliä äidinkielenään puhuvia yhteensä 5 % asukkaista. Järvenpään väkiluku kasvoi vuodesta 2018 noin 2 %.

Kunnallisveroa Järvenpäässä maksetaan 19,75 %. Työllisyysaste Järvenpäässä on n. 75 %. Asuntokuntia kaupungissa on hieman yli 20 000. Järvenpääläisistä n. 32 % asuu vuokra-asunnoissa, joten omistusasumisen osuus on lähes 70 %. Tiiviistä kaupunkikeskustastaan huolimatta Järvenpää on pientalovaltainen: n. 53 % asukkaista asuu pien- ja rivitaloissa. Keskimääräinen järvenpääläinen tienaa noin 31 000 €:n vuositulot.

Palvelut ja ympäristö Järvenpäässä

Järvenpäästä ei puutu mitään ja kaikki on lähellä. Järvenpää on Suomen neljänneksi tiheimmin asutettu kaupunki! Keskellä kaikkea, mutta kuitenkin juuri sopivasti metropolin humun ulkopuolella sijaitsevasta Järvenpäästä ehtii Helsinkiin junalla puolessa tunnissa, automatka sinne kestää arkiaamuisin noin 50 minuuttia. Helsinki-Vantaan lentoasema taas on alle puolen tunnin ajomatkan päässä. Ajomatkat Tampereella ja Lahteen ovat noin 1,5 ja alle 1 tuntia.

Järvenpäästä löydät monipuoliset harrastusmahdollisuudet: ratsastusta, frisbeegolfia, kesäisin veneilyä ja talvisin luistelua Tuusulanjärvellä, skeittausta, lenkkeilyä ja pyöräilyä järvimaisemissa… Lähimmät golfkentät ja laskettelurinteetkin ovat vain maltillisen ajomatkan päässä. Paikalliset seurat tarjoavat harrastusmahdollisuuksia lapsille tietenkin jalkapallon ja jääkiekon parissa, mutta toimintaa löytyy myös esimerkiksi koripallon ja pesäpallon parissa myös.

Nimensämukaisesti järvikaupunki Järvenpää tarjoaa miellyttävät ulkoilu- ja ajanviettopaikat: Tuusulanjärven ympäristö, Rantapuisto, Vanhankylänniemen ulkoilualueet ja Tuusulan rantatien historiallisen ja uniikin kulttuuriympäristön.

Kulttuurihistoriallisesti Järvenpään seutu onkin täysin ainutlaatuinen. Tuusulanjärven ja Tuusulan rantatien ympäristöstä löydät valtakunnan merkittävimpien taiteilijoiden asuinsijat: Halosenniemi, Ainola, Krapin paja, Taiteilijakoti Erkkola, Ahola… Kulttuurin ja historian ystävän aika Järvenpäässä ei totisesti käy pitkäksi!

Kulttuuri Järvenpäässä ei ole ainoastaan historiaa, vaan kaupunki tarjoaa runsaasti tapahtumia: Järvenpää-talossa järjestetään ympäri vuoden konsertteja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä. Kesän musiikkijuhlat aloittaa perinteisesti tunnettu Puistoblues juhannuksen jälkeen.