House Asunnot

Joulukuusta 2018 alkaen edustan House Asunnot-kiinteistönvälitystoimistoa. House Asunnoilla uskotaan, että elämä on liian lyhyt keskinkertaisuuteen. Meillä puhutaan suoraan ja tavoitellaan aina sinulle parasta ratkaisua.

Allekirjoitan House Asuntojen ajatuksen siitä, että asunnon myyminen on aina enemmän kuin toimeksianto, näyttöjen järjestäminen ja kauppakirjojen teko. Asuntokauppa on useimmille suomalaisille elämän tärkeimpiä kauppoja. Siitä täytyy tehdä helppoa ja vaivatonta.

Itse asiassa meillä House Asunnoilla on 2 brändiä ja palvelukonseptia: House Asunnot ja House Luxus. House Luxus -palvelukonseptissa huomioimme arvoasuntojen myynnin erityistarpeet. Meillä on myös verkostot eri maihin, joista löydämme uusia omistajia myymillemme arvokohteille.

House Asunnoilla ei turhia viivytellä. Koska asunnon myyminen on iso asia, me House Asunnoilla emme tuhlaa aikaasi. House Asuntojen arvojen mukaisesti minäkin lupaan sinulle seuraavaa:

  • Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti, kun pyydät meidät käymään tai kun lähetät meille asunnostasi digitaalisen hinta-arvion vaatimat tiedot.
  • Kun tulen käymään, en vie aikaasi tuntia enempää.
  • Pyrin aina myymään asuntosi nopeasti ja parhaaseen mahdolliseen hintaan
  • Hoidamme paperiasiat ripeästi ja pilkuntarkasti kuntoon, jotta pääset keskittymään muihin asioihin omassa elämässäsi.

Minä, kuten koko House Asunnot -tiimikin, panostamme asuntosi nopeaan myyntiin. Ymmärrän että se on yhteistyömme keskeinen tavoite. Selvitän ja ymmärrän tarpeesi, perehdymme asuntoosi ja alueelliseen markkinatilanteeseen ja käytän kaikki nykypäivän keinot ostajan tavoittamiseksi.

Ota yhteyttä minuun – ja tutustu koko House Asuntoihin osoitteessa House-asunnot.fi!