Hei, olen asuntomyyjä Marjut Uusmäe. Pidän huolta asuntokauppojen onnistumisesta täällä pääkaupunkiseudulla.

Aktiivisuus, avoimuus ja tarkkuus kuvaavat työtapojani ja kaikin puolin onnistunut, sujuva kaupankäynti on minulle kunnia-asia. Luonnollisesti noudatan hyvän välitystavan periaatteita.

Ota yhteyttä
0406807717

marjut.uusmae@roofgroup.fi

Asunnon myynti on suuri päätös ja monille elämän suurimpia kauppoja. Olitpa myymässä ensiasuntoasi, vaihtamassa perheesi kanssa suurempaan tai etsimässä sijoitusasunnollesi ostajaa, myyjänä ansaitset parasta palvelua minulta ja kollegoiltani.

Ottamalla minut avuksesi saat käyttöösi välittömän yhteyden asunnon ostajiin ja pitkän myyntikokemuksen hyvistä asuntokaupoista. Tehtäväni on saada asuntosi kaupaksi mahdollisimman nopeasti ja hyvään hintaan. Vaadittavat paperityöt hoituvat myös rutiinilla ja saat meiltä täsmällisiä neuvoja kaupanteon jokaiseen vaiheeseen.

Uuden kodin etsiminen, vanhan myyminen ja lopulta muuttaminen on jännittävää ja joskus myös stressaavaa. Rentoudu siis hieman ja anna meidän auttaa asuntokaupan kaikissa vaiheissa.

Minun ja Roof Group -tiimin palvelut asunnon myyjälle

Tilastoihin perustuva realistinen hinta-arvio asunnostasi

Tunnemme kotiseutusi, -kaupunkisi, kaupunginosasi ja kotikatusi hintatason. Saat minulta heti kättelyssä realistisen hinta-arvion asunnostasi. Itse asiassa voit kutsua minut arviokäynnille vaikka heti. Se on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat asunnosta (sisältyy välityspalkkioon)

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Me välittäjät olemme asuntokaupan asiantuntijoita, mutta asuntosi valokuvauksen jätämme ammattilaisille. Asuntoa myytäessä on tärkeää, että fiilis välittyy mahdolliselle ostajalle jo heti ilmoituksessa tai verkkosivuilla. Se onnistuu, kun kuvat ovat viimeisen päälle.

Laadukkaat ja näyttävät ilmakuvat (sisältyy välityspalkkioon)

Sisä- ja ulkokuvien lisäksi rakennuksesta ja lähialueesta otetaan näyttävät ja laadukkaat ilmakuvat. Ilmakuvien ansiosta ostajan on helppo hahmottaa miltä naapurusto näyttää ja miten asunto / koko talo sopii ympäristöönsä. Hyvät ilmakuvat voivat olla hyvä houkutin, kun asuntosi sijaitsee erityisen mukavassa, kodikkaassa ja / tai näyttävässä ympäristössä! Minun toimeksiannoissani ilmakuvat sisältyvät aina välityspalkkioon.

Erikseen teetetyt tasokkaat pohjakuvat asunnosta (sisältyy välityspalkkioon)

Jokainen asunnon ostoa harkitseva pohtii tarkkaan, kuinka asunto sopii omiin tarpeisiin. Asuntokauppa on elämän suurimpia kauppoja luonnollisesti myös ostajalle. Hyvät pohjakuvat asunnostasi antavat ostajalle tarkan kuvan tiloista ja yhdessä hyvien valokuvien kanssa auttavat unelmoimaan uudesta kodista. Tämänkin teemme ammattimaisesti puolestasi!

Tyylikäs väriesite

Joskus perinteinen esite vain toimii. Teetän asunnostasi hienot väriesitteet, joissa käytän niin ammattikuvaajan ottamia valokuvia kuin myös 3D-pohjakuvia. Jokainen asuntoosi tutustunut saa esitteen mukaansa ja on taas askelen lähempänä ostopäätöstä.

Erikseen sovittavat yksityisesittelyt

On tärkeää että potentiaalisimmat ostajat voivat tutustua myynnissä olevaan asuntoon kaikessa rauhassa. Siksi kutsun potentiaaliset ostajat mielelläni yksityisesittelyyn. Näin parhaat ostajaehdokkaat pääsevät tutustumaan asuntoosi ja käymään kanssani läpi kaikki asuntosi kaupassa juuri heitä askarruttavat kysymykset. Yksityisesittelyn jälkeen ostopäätös on helpompi tehdä ja pääset pian onnittelemaan itseäsi onnistuneesta asuntokaupasta.

Kattava näkyvyys verkossa (etuovi.com, oikotie.fi) ja sosiaalisessa mediassa

Lähes jokaisen asunnon ostajan matka kohti uutta kotia alkaa verkosta. Minulla myynnissä olevat kodit pääsevät käytännössä valtakunnan kaikkien asunnonetsijöiden nähtäville tärkeimpiin asuntoportaaleihin.

Tarjousneuvottelut ja vakuusjärjestelyt

Kun kaupankäynti voi alkaa, ovat pian edessä tarjousneuvottelut ja vakuusjärjestelyt. Nämä asuntokaupan tärkeät vaiheet hoidan ripeästi ja suurella tarkkuudella. Tarjousneuvotteluissa huolehdin, että saat asunnostasi realistisen ja parhaan mahdollisen hinnan.

Kauppakirjojen laatiminen

Asuntokauppa on sinulle merkittävä taloudellinen toimenpide. Ostajallekin se on usein yksi elämän suurimpia kauppoja. Siksi on tärkeää, että kaikki menee oikein ja paperityöt tehdään säntillisesti. Tässäkin vaiheessa voit rentoutua, välittäjänä hoidan kauppakirjan laatimisen suurella tarkkuudella.

Kauppatilaisuuden järjestäminen

Löydettyäni asunnollesi ostajan, hyväksytyn tarjouksen jälkeen on aika järjestää kauppatilaisuus. Hoidan myyntityön loppuun asti ja pian pääset onnittelemaan itseäsi hyvistä asuntokaupoista.

Jos haluat kysyä palveluistamme tai mistä hyvänsä asuntokaupan vaiheesta vielä tarkemmin, soita minulle numeroon 040 680 7717. Jos harkitset asuntosi myymistä voit myös kutsua minut käymään – saat täysin maksutta ja sitoumuksetta realistisen hinta-arvion.

Pyydä minua ottamaan yhteyttä

Soita minulle! Halutessasi tulen käymään ja tekemään maksuttoman hinta-arvion myytävästä asunnostasi.
Tutustu myös edustamaani kiinteistönvälitysyritykseen Roof Group.